Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-4 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Förvaring

Förvaring är A och O för att få ordning och reda i ditt hem. Den använda toppen ska ligga i tvättkorgen, vantarna har sin plats i en av hallens alla förvaringslådor, räkningarna i den där viktiga-papper-lådan och filtarna ska ligga vikta i korgen bredvid soffan. Vi har det mesta inom förvaring – Boxar, lådor, korgar, backar och väskor i mängder, både i små och stora storlekar, i olika material och stilar.

Missa inte våra stapelbara och hopfällbara förvaringslådor Lager som är oerhört funktionella. En praktisk och fin förvaringskorg är både funktionell och en fin inredningsdetalj i ditt hem. Våra förvaringslådor i trä är otroligt populära och dessa kan användas i såväl badrum som vardagsrum. Vad du än behöver organisera i ditt hem, så hittar du rätt förvaring hos Lagerhaus.

Laddar
Upp upp upp!

Lagerhaus, inredningskedjan från Göteborg erbjuder inspirerande, prisvärda och noggrant utvalda fest- och inredningsdetaljer. Genom våra ledord "We create Happy Moments" vill Lagerhaus med vårt sortiment bidra till ökad glädje i livets alla ögonblick. Vi erbjuder prisvärda och smarta produkter för hemmet och festenInredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter och festartiklar - allt som behövs för att skapa Happy Moments!