Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-3 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Lampor

Här hittar du mysiga, trendiga och lekfulla lampor som gör ditt hem mer personligt. En lampa är både en funktionell och en snygg inredningsdetalj. Välj bland snygga bordslampor, vägglampor eller hängande lampor som passar bra i fönstret eller som taklampa.

Med rätt val av lampa eller skärm kan ett helt rum förändras och lyfta ett helt hem. Det är också en produkt man har under en längre tid, därför är det extra viktigt att välja rätt. Vi har både trendiga och klassiska lampor som passar alla stilar och rum. En bordslampa på fönsterbrädan, en vägglampa i sovrummet eller en hängande taklampa i vardagsrummet. Missa inte våra lampor i neon som finns i flera olika citat eller motiv.

Få ett ljusare hem och skapa harmoni tack vare rätt val av belysning. Vi har de rätta lamporna för dig, välkommen att kika på utbudet här online eller i någon av våra Lagerhaus butiker.

Laddar…
Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen. Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!