Fri frakt över 490 kr - Leverans 2-5 arbetsdagar - Fri retur i butik

Lampor & skärmar

Här hittar du mysiga och lekfulla lampor och skärmar som gör ditt hem mer personligt. En lampa är både funktionell och en snygg inredningsdetalj. Välj bland snygga bordslampor, vägglampor och hängande lampor som passar bra i fönstret eller som taklampa. Vi har även trendiga lampskärmar för dig som redan har en lampfot som väntar på den perfekta skärmen. Få ett ljusare hem med våra lampor och skärmar.

Med rätt val av lampa eller skärm kan ett helt rum förändras och lyfta ett helt hem. Det är också en produkt man har under en längre tid, därför är det extra viktigt att välja rätt. Vi har både trendiga och klassiska lampor som passar alla stilar och rum. En bordslampa på fönsterbrädan, en vägglampa i sovrummet eller en hängande lampskärm i rotting i vardagsrummet. Missa inte våra lampor i neon som finns i flera olika citat eller motiv.

Skapa harmoni i ditt hem och välj rätt belysning. Vi har de rätta lampor & skärmar för dig, kika in utbudet online eller i någon av våra Lagerhaus butiker.

Laddar produkter......

Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen. Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa ett happy place!

Vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Läs mer om vår cookie-policy.