Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-4 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Övriga badrumstillbehör

Här hittar du blandade badrumstillbehör som fräschar upp ditt badrum, gör det mer praktiskt och riktigt stilrent. Varför inte välja en snygg och praktisk rund spegel i marmor som passar lika bra som inredningsdetalj som sminkspegel, finns även rektangulär form i mattsvart och mattgrå färg. Vi har även snygga handdukar, gjorda av 100% ekologisk bomull, i fantastisk kvalitet som du kan använda till stranden, torka dig efter duschen eller använda som hårhandduk. 


Vi har flera snygga toalettborstar som fint matchar våra tvålpumpar och tandborstmuggar i serien marble (marmor), ceramic (keramik) och fade. Gillar du att bada? Då är det värt att kika på vår romantiska badkarskudde HJÄRTA och sköna fluffiga tofflor, mys till det och unna dig! Shoppa dina badrumstillbehör online eller i en av våra Lagerhaus butiker. 

Laddar
Upp upp upp!

Lagerhaus, inredningskedjan från Göteborg erbjuder inspirerande, prisvärda och noggrant utvalda fest- och inredningsdetaljer. Genom våra ledord "We create Happy Moments" vill Lagerhaus med vårt sortiment bidra till ökad glädje i livets alla ögonblick. Vi erbjuder prisvärda och smarta produkter för hemmet och festenInredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter och festartiklar - allt som behövs för att skapa Happy Moments!