Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-4 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Kök

DUKNINGSTIPS FÖR FEST, BRUNCH & VARDAG

Ska du bjuda in till sommarfest, lyxig lördagsmiddag eller mysig söndagsbrunch och behöver dukningstips? Då har du hittat rätt! Lagerhaus har porslin, glas, underlägg och övrig servering i flertalet olika stilar. Oavsett om du ska duka upp för dig själv, eller för hela släkten – så hittar du allt du behöver här.


Här ger vi våra sex bästa dukningstips för en lyckad tillställning.

1.Dukning för sommarfesten


Sommaren här nästan här och det är hög tid att duka upp för sommarfest. Bjud in alla dina nära och kära och njut av solen, värmen och vännernas skratt. Ett tips för att få till den där perfekta sommardukningen är att använda naturmaterial och botaniska mönster. Tallrikar och porslin i jordnära toner, bordstabletter i jute, servetter och duk i ett blommigt mönster.


Vår tallriksserie CAMPER passar perfekt tillsammans med bordstablett NATUR. Dekorera bordet med många ljuslyktor samt flera småvaser med snittblommor för att få till den där sista touchen. Framåt kvällen och skymningen är det vackert att ha en ljusslinga tänd över dukningen, till exempel vår ljusslinga LED.


Läs också Så fixar du en lyckad utomhusfest.

Porslin i stengods, bordstabletter i jute och botaniska mönster passar perfekt till sommardukningen

2. Vardagsdukning


Fest i all ära, det är ack så viktigt med en trevlig vardagsdukning då och då. Inte minst de delar på året som är något mer händelselösa. Lyxa till det i vardagen genom att duka upp för såväl dig själv som för hela familjen.


Variera stilen med olika bordstabletter, brickor, serveringsfat, bestick och glas. Bordstablett ROUND i en härlig färg, stilrena tallriksserie BLANK och rottingbricka RATTAN utgör en perfekt bas till vardagsdukningen.

3. Trendig dukning


Du vet den där coola restaurangen mitt i city som har den där trendiga inredningen och snygga dukningen? Nu kan du med dessa tips återskapa just den restaurangskänslan hemma. En trendig dukning i jordnära toner och mörkt porslin och vips så har du skapat din egen hemmarestaurang. Våga variera och blanda serveringsdetaljerna - duka gärna med tallrikar i olika material och färg, glas i olika form och storlek för ett spännande uttryck.


Vår porslinsserie RAMEN i mörkt porslin passar bra ihop med serveringsdetaljer i naturmaterial så som bordstablett SPINN och serveringsfat WOOD. Addera bestick i metallmaterial, en maffig keramikvas samt ljusstakar i olika höjd för en stilsäker trendig look.

Bjud på lyxig mat i vår svarta skål RAMEN

4. Festdukning för möhippa, födelsedagsfest eller nyår


Ska du ordna möhippa, 30-årsfest eller kanske nyårsfest och behöver dukningstips? Det löser vi! För att få till en glimrande festlig känsla behöver du börja med en lyxig bas. Ett vitt blankt porslin och glas med vackra detaljer är en bra grund. Addera glittriga bordstabletter och servetter samt roliga partydetaljer så som tutor och partyhattar. Tillför till sist vimplar, konfetti samt skimrande ljus och ljuslyktor. Nu är du redo att bjuda in alla vänner till en oförglömlig festkväll.


Ett roligt tips som får dina gäster att känna sig extra välkomna är att ha foton som placeringskort. Skriv även en personlig hälsning på respektive kort – det kommer garanterat höja stämningen under kvällen.


Få den perfekta basen i din festdukning med vår tallrisserie CLAY, glasserie MELODIA, och bordstablett ROUND SILVER.


Om du ska ordna en studentmottagning måste du spana in vår artikel Så fixar du en oförglömlig studentmottagning.

En ljusslinga på bordet ger en maxad feststämning

5. Duka upp för brunch


Söndagsbrunch, finns det något mysigare? Duka upp för brunch med brickor, äggkoppar, skålar, tekoppar och assietter.


Om du vill ha brunch i sängen med dig själv så ska du spana in brickställ BREAKFAST med tillhörande bricka WALNUT. Och om du ska göra en brunchdukning för många personer är det robusta långa serveringsfatet WOOD exemplarisk för en snygg uppläggning av delikatesser. Tallriksserie CAMPER innehåller alla delar du behöver för brunchen; mugg, äggkopp, assiett, skål, tallrik, miniskål och serveringsfat.


Glöm inte heller att levande ljus har en självklar plats på brunchbordet. Ljus och ljuslyktor gör stor skillnad - de gör din dukning mysig och ombonad. Vår mycket populära ljuslykta MILK finns i mängder av färgvarianter och storlekar.


Vill du ha fler mysiga idéer för hemmet? Här har vi skrivit en artikel om mysiga inredningstips.

Äggkopp, juiceglas och temugg – tre måsten på brunchbordet.

6. Sätt färg på dukningen


Mera färg på bordet, tack! Skapa en färgglad dukning med hjälp av servetter, bordstabletter, dukar och inredningsdetaljer.


Våga testa olika färgkombinationer och låt fantasin flöda. Matcha gula bordstabletter med blommiga servetter, eller kanske blå bordstabletter med en rosa duk. Möjligheterna är oändliga när du plockar fram din kreativa sida.


Våra bordstabletter ROUND finns i mängder av härliga färger, hitta just din favorit här. Addera ljuslyktor, ljus och vaser för ännu mer färg. En stor vacker bukett sätter sista touchen på din färgglada dukning.


Vi hoppas den här artikeln inspirerat dig till att bjuda in till fest och gett dig tips för att skapa den perfekta dukningen, oavsett tillställning. Hos oss på Lagerhaus hittar du allt du behöver för att duka bordet med.

Bordstablett ROUND i en härlig färg piggar upp din dukning

tillbaka
Upp upp upp!

Lagerhaus, inredningskedjan från Göteborg erbjuder inspirerande, prisvärda och noggrant utvalda fest- och inredningsdetaljer. Genom våra ledord "We create Happy Moments" vill Lagerhaus med vårt sortiment bidra till ökad glädje i livets alla ögonblick. Vi erbjuder prisvärda och smarta produkter för hemmet och festenInredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter och festartiklar - allt som behövs för att skapa Happy Moments!