Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-4 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Fest

Mors Dag-tipsen för att fira världens bästa mamma!

Snart är det Mors Dag och det är hög tid att förbereda firandet. Det kan vara svårt att komma på den perfekta presenten - Vi har därför nedan listat 10 presentidéer och förslag och hur man kan ge sin mamma en härlig Mors Dag!

10 presenttips till Mors Dag


1. Vas med bukett


En vacker bukett är en svårslagen present. Lyxa till det ytterligare genom att ge bort buketten i en snygg vas; två presenter i en! Plocka en egen bukett, köp torkade växter eller färska snittblommor utefter vilken stil just din mamma föredrar.

Våra vaser MILK

2. Ett fint vykort


Säg det med ett kort. På ett vykortkan du skriva något fint, härligt och roligt som ger din mamma extra kärlek denna dag. Vi har vykort i enklare stil men också med roliga peppiga citat och budskap. Vad kan du då skriva på ditt kort?


En personlig hälsning:


Skriv från hjärtat vad du känner kring din mamma och varför du vill hylla just henne.


Ett annat tips är att skriva ett rim:


Mamma du älskade och kära,

av dig jag allt om livet fått lära


Snäll, varm och närvarande på alla sätt,

det kan inte alla gånger varit lätt


Sen dag ett du funnits i vått och torrt,

hur jag än har mått


Du är den bästa mamman man kan ha

stöttande, peppande och alltid gla’


Älskar dig mer än vad ord kan beskriva,

hur jag än på pappret vända och vrida


Tack för att du är så bra,

bättre än du kan man inte va’!

Skriv ner din kärlek i ord på ett fint kort

3. Överraska med en festlig picknick


Bestäm en tid och plats att ses och överraska din mamma med en festlig picknick. Antingen bara ni två, eller med mängder av vänner och släkt. Plocka med picknickfilt, engångsartiklar och en korg fylld av god plockmat, godis och läskande dryck. Ta med högtalare och spela din mammas favoritmusik, ta med spel och håll i en rolig lek. Och om du vill skapa en riktigt festligstämning; häng upp mängder av ballonger och vimplar i träden! Ps. blir det dåligt väder går det lika bra att ha picknick i vardagsrummet!


Läs också 10 roliga lekar för sommarfesten.

4. Self-care kit


Finns det något bättre än att få tid för avkoppling? Alla behöver en stund för sig själva då och då, och ett self-care kit är därmed en grym present till mamma på Mors Dag. Fyll en förvaringslåda (som kan användas till annat sen) med tvål, duschtvål, doftljus, rökelser och en handduk .Toppa presenten med en bra bok och något gott att mumsa på.

5. En snygg lampa


Om din mamma gillar inredning, så är en lampa den perfekta presenten. Vi har flera olika varianter och stilar. Taklampor, vägglampor, bordslampor, ljusslingor och neonlampor. Slå in lampan i ett vackert presentpapper och skriv något fint på ett personligt kort (se punkt 2).

6. En kruka med fin växt


Växt i kruka är precis som bukett i vas en riktigt bra och smart Mors-Dag-present, även här två presenter i en. Vi har krukor i såväl färgstarka toner som i mer jordnära nyanser. Du kan också komplettera din present med en tillhörande piedestal eller ampel.

7. Ljuslyktor och ljus


Ljuslyktor och ljus är en fin present till mamma på Mors Dag. Ljuslyktor i olika storlekar ger maxad myskänsla hemma, doftljus ger badrummet en fräsch doft och några ljusstakar på hallskänken ger en välkomnande känsla. Slå in ditt ljus eller doftljus i en fin presentbox, eller gör en vacker ljusbukett av våra rustik- och twistedljus.


Våra populära ljuslykta MILK finns i olika färger och storlekar

Slå in ljuset i en fin presentbox

8. Böcker och spel


Gillar din mamma att spela spel, eller kanske att läsa och skriva? Då är ett sällskapsspel en perfekt Mors-Dag-present. Vi har spel för såväl två som flera personer, och glöm inte att kolla in våra olika dagböcker och må-bra-kort - en boost för jaget.


Läs också Så fixar du en lyckad utomhusfest.

9. Något mumsigt att äta


En ätbar present blir går alltid hem! Få tackar nej till en smarrig snackskorg fylld av läckerheter. Ge bort ett gott och snyggt snackskit till mamma i Mors-Dag-present. Paketera i en fin korg, kul presentpåse, presentbox eller slå in i cellofan.

10. Presentkort för shoppingdag


Ibland är det svårt att veta exakt vad man ska ge bort i present, men att man vill ge något värdefullt. Ett presentkort är i dessa lägen perfekt, då kan mamma själv välja precis vad hon vill. Det är extra kul att handla när man fått det i present - och inte behöver betala för det själv. Köp presentkort här.

Hoppas den här artikeln har gett presenttips på vad du kan ge till din mamma på Mors Dag!

tillbaka
Upp upp upp!

Lagerhaus, inredningskedjan från Göteborg erbjuder inspirerande, prisvärda och noggrant utvalda fest- och inredningsdetaljer. Genom våra ledord "We create Happy Moments" vill Lagerhaus med vårt sortiment bidra till ökad glädje i livets alla ögonblick. Vi erbjuder prisvärda och smarta produkter för hemmet och festenInredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter och festartiklar - allt som behövs för att skapa Happy Moments!