Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-3 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Köksredskap

Här har vi samlat köksredskap som du kanske inte trodde att du behövde, men som du troligtvis kommer att få stor användning av i köket. Du hittar bland annat isbrickor, måttsats, champagnekorkar och vispar, allt för ett komplett kök. Vi har mänger med köksredskap i trä som är lika användbara som dem är fina och passar snyggt som inredning på köksbänken.  


Många utav våra redskap matchar och är fina att ha ihop. Hitta dina redskap efter behov och skapa en roligare och enklare upplevelse i köket. Det kan också vara en bra present att ge bort till nyblivna studenter eller till den matintresserade. Vi har praktiska köksredskap till alla tillfällen som frukosten, middagen och efterrätten. Hos oss på Lagerhaus hittar du alla köksredskap du behöver!

Liknande kategorier

Laddar…
Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen. Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!