Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-4 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Skärbrädor

En skärbräda är ett köksredskap som finns i de allra flesta kök. Förutom att skärbrädan skyddar köksbänken mot repor är den även perfekt att använda vid servering av bröd, ost och kallskuret. Vi har fina skärbrädor i både bioplast som är tillverkad av sockerrör och trä som passar alla hem och kök. En skärbräda i plast är enkel att handskas med, dem tål maskindisk och är enkla att torka av. En trä skärbräda däremot är snällare mot kniven men kan ta lite längre tid att rengöra.  


Många väljer att ha flera skärbrädor hemma för de olika ändamålen och just för att de olika materialen har sina för och nackdelar. En skärbräda är inte bara praktisk utan kan också vara en snygg inredningsdetalj på köksbänken. En skärbräda i hög kvalitet är också en uppskattad present, både till dig själv eller någon du tycker om. Hitta din skärbräda hos oss på Lagerhaus!

Liknande kategorier

Laddar
Upp upp upp!

Lagerhaus, inredningskedjan från Göteborg erbjuder inspirerande, prisvärda och noggrant utvalda fest- och inredningsdetaljer. Genom våra ledord "We create Happy Moments" vill Lagerhaus med vårt sortiment bidra till ökad glädje i livets alla ögonblick. Vi erbjuder prisvärda och smarta produkter för hemmet och festenInredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter och festartiklar - allt som behövs för att skapa Happy Moments!