Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-4 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Köksredskap

Här har vi samlat köksredskap som du kanske inte trodde att du behövde, men som du troligtvis kommer att få stor användning av i köket. Du hittar bland annat isbrickor, måttsats, champagnekorkar och vispar, allt för ett komplett kök. Vi har mänger med köksredskap i trä som är lika användbara som dem är fina och passar snyggt som inredning på köksbänken.  


Många utav våra redskap matchar och är fina att ha ihop. Hitta dina redskap efter behov och skapa en roligare och enklare upplevelse i köket. Det kan också vara en bra present att ge bort till nyblivna studenter eller till den matintresserade. Vi har praktiska köksredskap till alla tillfällen som frukosten, middagen och efterrätten. Hos oss på Lagerhaus hittar du alla köksredskap du behöver!

Liknande kategorier

Laddar
Upp upp upp!

Lagerhaus, inredningskedjan från Göteborg erbjuder inspirerande, prisvärda och noggrant utvalda fest- och inredningsdetaljer. Genom våra ledord "We create Happy Moments" vill Lagerhaus med vårt sortiment bidra till ökad glädje i livets alla ögonblick. Vi erbjuder prisvärda och smarta produkter för hemmet och festenInredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter och festartiklar - allt som behövs för att skapa Happy Moments!