Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-3 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Formar

Att förbereda mat som du sedan kan slänga in i en ugnsform i ugnen är både gott, tidsbesparande och smidigt. Vi har ugnsformar i olika storlekar, för att förenkla för dig i din matlagning helt enkelt! Oavsett om du är ute efter en stor eller liten ugnsform i glas eller porslin hittar du det hos oss på Lagerhaus. En ugnsform går att använda till mycket både i köket när du lagar maten och vid köksbordet när du ska servera den.  


Oavsett om du vill baka bröd, bullar, kakor eller bakelser är en bakform väldigt bra att ha! Känn doften som sprider sig i köket, och känslan av att stoppa en nybakad bulle i munnen, som är bakad med extra mycket kärlek – oslagbart! Hos oss hittar du bakformar i olika material, former och storlekar, vi har allt ifrån den klassiska springformen, perfekt till kladdkakan, sockerkaksformen, pajformen och brödformen. Hitta perfekta formar till din matlagning hos Lagerhaus! 

Underkategorier

Laddar
Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen. Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!