Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-4 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Bakfomar

Vem älskar inte hembakat? Oavsett om du vill baka bröd, bullar, kakor eller bakelser är en bakform väldigt bra att ha! Känn doften som sprider sig i köket, och känslan av att stoppa en nybakad bulle i munnen, som är bakad med extra mycket kärlek – oslagbart! På Lagerhaus hittar du bakformar i metall och porslin, olika former och små och stora storlekar. 


Vi har allt ifrån den klassiska springformen, perfekt till kladdkakan, sockerkaksformen, pajformen och brödformen. Med hjälp av dessa kan vi baka bröd och kakor till vardag och fest! När julen närmar sig tar vi fram pepparkaksformar i olika former och storlekar som tar julbaket till en ny nivå! Vi har ett stort utbud av bakformar som du hittar hos Lagerhaus, både online och i din närmaste butik. 

Liknande kategorier

Laddar
Upp upp upp!

Lagerhaus, inredningskedjan från Göteborg erbjuder inspirerande, prisvärda och noggrant utvalda fest- och inredningsdetaljer. Genom våra ledord "We create Happy Moments" vill Lagerhaus med vårt sortiment bidra till ökad glädje i livets alla ögonblick. Vi erbjuder prisvärda och smarta produkter för hemmet och festenInredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter och festartiklar - allt som behövs för att skapa Happy Moments!