Fri frakt över 399 kr - Leverans 4-5 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Ugnsformar

Att förbereda mat som du sedan kan slänga in i en ugnsform i ugnen är både gott, tidsbesparande och smidigt. Vi har ugnsformar i olika storlekar, för att förenkla för dig i din matlagning helt enkelt! Oavsett om du är ute efter en stor eller liten ugnsform i glas eller porslin hittar du det hos oss på Lagerhaus. En ugnsform går att använda till mycket både i köket när du lagar maten och vid köksbordet när du ska servera den.  


Varför inte laga allt i samma stora ugnsform och slipp ett berg av disk, även om du föredrar en rektangulär eller rund ugnsform i glas eller porslin bör du välja en som passar dig och dina behov! Välj en lagom storlek för just ditt hem, som passar i storlek för maten du lagar och i skåpen som du ska förvara formen i och en stil som är du. Då kan du använda din nya ugnsform så väl i ugnen, som uppläggningsfat eller som dekoration. Stilrena ugnsformar hittar du hos Lagerhaus, online och i butik.

Liknande kategorier

Laddar…
Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen. Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!