Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-3 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Väskor

Väskor är bra till det mesta, och behövs till nästan alla användningsområden. Här hittar du fina och roliga matväskor och lunchväskor som gör matlådan lite roligare att bära med sig. Dessutom har vi funktionella och stilfulla förvaringsväskor som är perfekta att ha tillgängliga i köket, ha med sig på shoppingturen eller när du ska på utflykt i skogen eller till stranden.

Här har vi det självklara valet då förbrukningen av engångspåsar måste minska, det är därför många av våra väskor är gjorda utav 80% återvunnen polypropen. Om du istället vill ha en textilväska så är våra kviltade väskor gjorda utav 100% ekologisk odlad bomull! Byt ut engångspåsen och hitta din favoritväska som du kan använda om och om igen!

Laddar…
Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen. Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!