Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-4 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Tips & inspiration

Upptäck hösttrenderna 2024 hos Lagerhaus: vågiga former, tonat glas och illustrerade karaktärer

Lagerhaus presenterar nu hösttrenderna för 2024. Den här säsongen står vågiga former, tonat glas och illustrerade karaktärer i centrum. Höstkollektionerna är designade för att värma upp ditt hem med färg och form, perfekt anpassade för höstens dämpade ljus och kallare temperaturer.


Trendiga Färger för Hösten 2024


Höstens färgpalett hos Lagerhaus inkluderar:

 • Varm beige
 • Duvblått
 • Skogsgrönt
 • Rostbrunt
 • Svart

Dessa färger pryder allt från ljuslyktor och textilier till belysning och ger ditt hem en personlig och mysig känsla.

Vågiga och mjuka former


Vågiga och mjuka former, inspirerade av digitala influenser, är en av höstens hetaste trender. Lagerhaus produkter, som serien Gullig och Bullig, erbjuder inredningsdetaljer med böljande silhuetter som mjukar upp raka linjer och skarpa hörn.


Naturinspirerade kulörer


Hösten 2024 bjuder på naturinspirerade nyanser som skogsgrönt, duvblått och rostbrunt. Dessa färger skapar ett harmoniskt och avkopplande intryck i ditt hem. Lagerhaus egendesignade serie Kontoret innehåller förvaringslådor, anteckningsblock och veckoplanerare i dessa trendiga färger.


Tonat glas i höstens nyanser


Tonat glas är en het trend som ger liv åt minimalistisk inredning. Höstens kollektion inkluderar ljusstakar, vaser och ljuslyktor i trendfärger som skogsgrönt, beige och rostbrunt.


Komfort och hemtrevnad med taktil textil


Mjuka och taktila textilier står i fokus för hösten 2024. Fluffiga kuddar, fransiga plädar och taktila material skapar ett inbjudande hem. Den tuftade mattan Shape är ett trendigt inslag som även kan hängas på väggen.


Illustrerade karaktärer


Illustrerade karaktärer, som frukter och grönsaker med mänskliga drag, ger en lekfull och humoristisk touch till inredningen. Lagerhaus figurer Äpplet och Bananen livar upp hemmet med sina söta budskap.


Klassisk skulptur


Den nostalgiska trenden inspirerad av antikens estetik gör entré i höst. Vaser och piedestaler i stenliknande material skapar en blandning av gammalt och nytt och fungerar som eleganta fokuspunkter i hemmet.


 • Piedestal Sculpture - 249 kr
 • Vas Teater - 279 kr
 • Piedestal Antik - 149 kr
 • Vas Stilig - 399 kr
 • Vas Afrodite - 399 kr
 • Konstväxt Ormbunksblad - 89 kr

Sammanfattning


Hösttrenderna 2024 hos Lagerhaus bjuder på en mix av vågiga former, tonat glas och lekfulla illustrerade karaktärer. Oavsett vilken stil du föredrar, finns det något för alla rum och smaker i höstens kollektion.

tillbaka
Upp upp upp!

Lagerhaus, inredningskedjan från Göteborg erbjuder inspirerande, prisvärda och noggrant utvalda fest- och inredningsdetaljer. Genom våra ledord "We create Happy Moments" vill Lagerhaus med vårt sortiment bidra till ökad glädje i livets alla ögonblick. Vi erbjuder prisvärda och smarta produkter för hemmet och festenInredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter och festartiklar - allt som behövs för att skapa Happy Moments!