Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-4 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Nyheter

Miljömärkningarnas dag 8 oktober 2020

Allt fler vill göra hållbara val men många upplever att det är svårt att veta vilka alternativ som verkligen gör miljönytta. Att det finns mängder med olika sorters märkningar gör det inte lättare. Den 8 oktober är det World Ecolabel Day, Miljömärkningarnas dag. I över 50 länder firas oberoende miljömärkningar som visar på de produkter och tjänster som gör konkreta insatser för miljön.

World Global Ecolabel Day har sitt ursprung i Global Ecolabelling Network (GEN) som är en ideell sammanslutning av organisationer som alla arbetar med oberoende miljömärkning. Nätverket bildades 1994 för att stärka och utveckla miljömärkning av produkter och tjänster.

Läs mer här

 

Lagerhaus märker fler produkter med Bra Miljöval

Lagerhaus tar nästa steg i projektet att miljömärka fler produkter med Bra Miljöval och lanserar nu två kökshanddukar med märkningen. Det är en våfflad kökshandduk i färgerna svart och vitt. Tanken är att successivt märka hela serien av dessa handdukar med Bra Miljöval.

Läs mer här

Upp upp upp!

Lagerhaus, inredningskedjan från Göteborg erbjuder inspirerande, prisvärda och noggrant utvalda fest- och inredningsdetaljer. Genom våra ledord "We create Happy Moments" vill Lagerhaus med vårt sortiment bidra till ökad glädje i livets alla ögonblick. Vi erbjuder prisvärda och smarta produkter för hemmet och festenInredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter och festartiklar - allt som behövs för att skapa Happy Moments!