Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-4 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Muggar

Vi har många fina muggar till livets alla stunder. Kaffemuggen som bara måste finnas där på morgonen. Temuggen till kvällsfikan med vännerna och take away-muggen och termomuggen när du är på språng, vilket även våra muggar med lock och sugrör passar perfekt till. Här hittar du muggar med fina och roliga budskap på, perfekt present till dig själv eller till någon du tycker om.  


Hos oss på Lagerhaus finns det roliga muggar med tryck eller enfärgade muggar i olika färger i små och stora storlekar. Välj mellan muggar och koppar i porslin, emalj, glas och stengods. Spana även in tallrikar och skålar som matchar våra muggar om du är sugen på en hel serie porslin. Hitta dina muggar hos oss, online eller i någon av våra butiker. 

Laddar
Upp upp upp!

Lagerhaus, inredningskedjan från Göteborg erbjuder inspirerande, prisvärda och noggrant utvalda fest- och inredningsdetaljer. Genom våra ledord "We create Happy Moments" vill Lagerhaus med vårt sortiment bidra till ökad glädje i livets alla ögonblick. Vi erbjuder prisvärda och smarta produkter för hemmet och festenInredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter och festartiklar - allt som behövs för att skapa Happy Moments!