Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-4 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Glas

Här finns alla de glas som du behöver till vardag och till fest. Vare sig du söker efter vattenglas till middagen, vinglas till gästerna eller champagneglas till festen, så hittar du glas för alla tillfällen hos oss. Duka upp med ett stilrent Bodega-glas till familjen som du använder dagligen eller ett vackert Melodia-glas som du vill visa upp när vänner och familj kommer över.  


Nyårsfesten är det perfekta tillfället att visa upp din glaskollektion, vi rekommenderar våra coupeglas och ölglas Mood samt vinglas och champagneglas Lésprit eller Berlin Det är stilrena glas i fantastisk kvalitet, det kan bara inte gå fel med dessa glas till festen. Till utomhusaktiviteter som en picknickstranden eller på klipporna vid havet så har vi plastglas så slipper du oroa dig över krossade glas. Hos Lagerhaus hittar du de perfekta glasen till rätt tillfälle som verkligen kan vara grädden på moset för hela middagsdukningen.

Laddar
Upp upp upp!

Lagerhaus, inredningskedjan från Göteborg erbjuder inspirerande, prisvärda och noggrant utvalda fest- och inredningsdetaljer. Genom våra ledord "We create Happy Moments" vill Lagerhaus med vårt sortiment bidra till ökad glädje i livets alla ögonblick. Vi erbjuder prisvärda och smarta produkter för hemmet och festenInredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter och festartiklar - allt som behövs för att skapa Happy Moments!