Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-4 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Papper

Papper är ett mångsidigt och välanvänt material som spelar en viktig roll i vår vardag. Det tillverkas huvudsakligen av träfiber, men kan även komma från återvunna material, vilket minskar behovet av nya träråvaror och bidrar till cirkulär ekonomi.

HUR VI PRODUCERAR VÅRT

Presentpapper

I över 25 år har vi producerat vårt presentpapper i Alingsås. Inför julen 2024 når vi målet att 100% av årets papperssortiment produceras i Sverige. För de populära presentpapperna används FSC-certifierade® råvaror från hållbart brukade skogar i Europa och i produktionen används grön el märkt med BraMiljöval. Färgerna som används för att trycka presentpapperna är vattenbaserade för att skydda både miljön och anställda. Att producera närmare kunden innebär kortare transportsträckor och därmed ett mindre koldioxidavtryck. FSC-certifierade varor är tillverkade av trä som kommer från ett ansvarsfullt skogsbruk, som tar hänsyn till natur, djur och människor (FSC N002329).

Läs mer om FSC

FRÅN PLAST TILL

Papper

Många av våra produkter har övergått från plast till papper, exempelvis våra vimplar, presentband och hangtags, vilket minskar plastanvändningen och främjar både återvinning och återanvändning. Vi använder FSC-certifierat® papper i många av våra förpackningar och har även bytt ut jungfrulig plast mot papper och plast gjort av sockerrör vid packning av artiklar på lagret.

HUR VI ANVÄNDER

Återvunnet papper

Vi använder återvunnet papper i produkter som hangtags, presentboxar och presentpåsar. Våra presentboxar består av minst 50% återvunnet material.

VAD VI GÖR IDAG

Svanenmärkt papper

Vi erbjuder Svanenmärkt papper i flera av våra produkter, såsom engångsartiklar, vykort och servetter. Svanenmärket är en välrenommerad nordisk miljömärkning som ställer hårda krav på produkters miljöpåverkan över hela deras livscykel.

LÄS MER OM SVANEN
Upp upp upp!

Lagerhaus, inredningskedjan från Göteborg erbjuder inspirerande, prisvärda och noggrant utvalda fest- och inredningsdetaljer. Genom våra ledord "We create Happy Moments" vill Lagerhaus med vårt sortiment bidra till ökad glädje i livets alla ögonblick. Vi erbjuder prisvärda och smarta produkter för hemmet och festenInredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter och festartiklar - allt som behövs för att skapa Happy Moments!