Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-4 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Svanen

Miljömärkningen Svanen är Nordens officiella miljömärkning, som används för att visa att en produkt uppfyller specifika miljökrav.

Om Svanen

Svanenmärket är grundat av Nordiska ministerrådet. Idag ansvarar det statliga bolaget Miljömärkning Sverige för Svanen på uppdrag av regeringen, utan vinstsyfte. Svanenmärkta produkter uppfyller miljökrav på råvaror som trä, metall, stoppning och plast och granskas ur ett livscykelperspektiv från råvara till avfall. Det ställs även krav på kemikalier som används i tillverkningen.


Svanenmärket garanterar att produkten är mer miljövänlig än jämförbara alternativ genom kriterier som inkluderar energiförbrukning, användning av farliga kemikalier, avfallshantering och social hänsyn. 


Svanen strävar också efter en helhetsbedömning av hållbarhet och miljöprestanda, inklusive sociala aspekter.

Upp upp upp!

Lagerhaus, inredningskedjan från Göteborg erbjuder inspirerande, prisvärda och noggrant utvalda fest- och inredningsdetaljer. Genom våra ledord "We create Happy Moments" vill Lagerhaus med vårt sortiment bidra till ökad glädje i livets alla ögonblick. Vi erbjuder prisvärda och smarta produkter för hemmet och festenInredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter och festartiklar - allt som behövs för att skapa Happy Moments!