Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-4 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Metall

Metall är ett av de mest använda materialen i världen, känt för sin styrka, tålighet och mångsidighet. En av de största fördelarna med metall är dess förmåga att återvinnas nästan oändligt utan att förlora sina egenskaper.

FÖRDELARNA MED

Rostfritt stål

Rostfritt stål, som är både slitstarkt och korrosionsbeständigt, kan återvinnas flera gånger utan att förlora sin kvalitet. Perfekt för användning i våta miljöer eller för produkter som kommer i kontakt med mat.

FÖRDELARNA MED

Aluminium

Aluminium är ett annat mångsidigt metallalternativ som vi använder. Det är lätt, enkelt att forma i olika storlekar och rostar inte. Dess slitstyrka och återvinningsbarhet gör aluminium till ett hållbart materialval för en mängd olika produkter. Vi använder aluminium i bland annat kylväskor.

Upp upp upp!

Lagerhaus, inredningskedjan från Göteborg erbjuder inspirerande, prisvärda och noggrant utvalda fest- och inredningsdetaljer. Genom våra ledord "We create Happy Moments" vill Lagerhaus med vårt sortiment bidra till ökad glädje i livets alla ögonblick. Vi erbjuder prisvärda och smarta produkter för hemmet och festenInredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter och festartiklar - allt som behövs för att skapa Happy Moments!