Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-4 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Hållbar livsstil

Material

Vi vill sälja produkter som är snygga, praktiska, tillverkade av mer miljövänliga material. Vi vill även att våra produkter ska ha en lång livslängd.

Hur vi tänker kring hållbara val

Vi vill minimera och i vissa fall helt utesluta användningen av fossila, miljöförstörande och hälsofarliga material. Vi vill fasa ut material som jungfrulig plast och paraffin, och i stället sikta mot ekologiska och återvunna alternativ. Just nu är vi inte perfekta, men vi jobbar hårt för att hela tiden bli bättre! 

Certifiering & märkning

För oss är bra material och innehåll avgörande. Vi prioriterar material som är certifierade av pålitliga oberoende aktörer som FSC och Svanen för deras trovärdighet och kvalitet.

Våra märkningar

Närproducerat

Vi vill sälja fler produkter som är gjorda av återvunnet material och är lokalt tillverkade med hållbar energi.

Vår handtvål

Vår bästsäljande handtvål är ett perfekt exempel på en produkt vi tycker är bra! Tvålen är producerad i en miljöcertifierad fabrik i Sverige, är vegansk och förpackad i återvunnen PET-flaska. Ingen överraskning att den är så omtyckt!

Upp upp upp!

Lagerhaus, inredningskedjan från Göteborg erbjuder inspirerande, prisvärda och noggrant utvalda fest- och inredningsdetaljer. Genom våra ledord "We create Happy Moments" vill Lagerhaus med vårt sortiment bidra till ökad glädje i livets alla ögonblick. Vi erbjuder prisvärda och smarta produkter för hemmet och festenInredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter och festartiklar - allt som behövs för att skapa Happy Moments!