Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-3 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Material

Lagerhaus fokuserar på att erbjuda produkter som inte bara är snygga och praktiska utan också tillverkade av material som är bättre för miljö och människors hälsa.

Bra material och hållbara val


Vi strävar efter att minimera och i vissa fall helt eliminera användningen av fossila, miljöförstörande och hälsofarliga material. Vi tar aktivt steg för att fasa ut material som jungfrulig plast och paraffin, och i stället siktar vi mot ekologiska och återvunna alternativ. Exempelvis är alla våra kökshanddukar tillverkade av ekologisk bomull och alla pappersartiklar i vår serie Kontoret producerade av återvunnet papper. 


Vår målsättning är tydlig: vi vill att 75 % av vår omsättning ska komma från miljöcertifierade produkter eller produkter tillverkade av återvunna material. För att uppnå detta fokuserar vi på att skapa produkter som är anpassade för återanvändning och återvinning.

Certifiering och märkning

För oss är bra material och innehåll avgörande. Vi föredrar material som är certifierade av pålitliga aktörer som FSC och Svanen, för att säkerställa hög trovärdighet och kvalitet.

Mer om våra märkningar och certifieringar

Närproducerat

Vi satsar dessutom på produkter tillverkade av återvunnet material och som produceras nära oss med hjälp av hållbar energi. Ett exempel på detta är vår bästsäljande handtvål – tillverkad i en miljöcertifierad fabrik i Sverige, vegansk, och med en flaska av återvunnen PET. Vi förstår varför den är så populär!

Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen. Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!