Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-3 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Plast

Plast är ett mångsidigt material som har spelat en betydande roll i vår vardag som flexibelt, lätt med lång livslängd. Men dess användning har också haft en negativ miljöpåverkan. Vi strävar därför efter att minska vårt beroende av fossila material och i de fall där plast ger produkten rätt egenskaper så strävar vi efter att cirkulera återvunnen plast och undvika jungfrulig plast.

Produkter tillverkade av återvunnen plast

MÅLSÄTTNING

Minska plasten i våra förpackningar

Vår målsättning är att minska mängden jungfrulig plast i våra förpackningar med 50 procent. Detta ska vi göra genom att optimera förpackningsdesignen. I dagsläget har vi exempelvis helt slutat använda plast runt våra hangtags.

MÅLSÄTTNING

Byta ut plast mot papper

En annan betydelsefull åtgärd är att byta ut plastförpackningar mot papper. Papper är ett förnybart material och har ofta lägre miljöpåverkan än plast. Genom att övergå till papper minskar beroendet av icke-förnybara resurser.

VÄGEN FRAM

Ett ständigt pågående förpackningsarbete

Övergången från fossila material, särskilt plast, till mer hållbara alternativ som papper är en liten del av ansträngningarna för att skapa en mer hållbar och miljövänlig framtid. Vi tar initiativ för att minska vår miljöpåverkan genom att ompröva förpackningsmaterial, skapa förpackningar som håller längre och främja återvinningsbara alternativ, där varje steg är ett steg i rätt riktning.

Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen. Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!