Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-3 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Trä

Trä har en mängd positiva egenskaper som gör det till ett bra material. Framförallt är trä förnybart! Träd växer naturligt och kan planteras på nytt genom skogsbruk, vilket innebär att trä är en resurs som kan utnyttjas utan att orsaka permanent skada på miljön.

Produkter tillverkade av FSC-certifierat trä

VAD VI GÖR IDAG

FSC-certifierat trä

Lagerhaus erbjuder många produkter som är FSC-certifierade. Alla presentpapper, presentpåsar, presentboxar, vykort, spiralblock och silkespapper, för att nämna några. FSC-certifiering garanterar att träet kommer från välskötta skogar där hänsyn tas till både ekologiska och sociala aspekter. Genom att prioritera FSC-certifierade produkter främjas ett ansvarsfull skogsbruk och den biologiska mångfalden bevaras.

VAD VI GÖR IDAG

Svanenmärkt papper

Vi erbjuder Svanenmärkt papper i flera av våra produkter, såsom engångsartiklar, vykort och servetter. Svanenmärket är en välrenommerad nordisk miljömärkning som ställer hårda krav på produkters miljöpåverkan över hela deras livscykel.

Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen. Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!