Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-3 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Inredning

Adventsstjärnor - olika sätt att styla

Adventsstjärnor lyser upp och skapar rätt stämning i ditt hem, speciellt under höstens och vinterns mörka månader. Här följer 5 tips på hur du kan styla ditt hem med julstjärnor.


5 tips på hur du kan styla ditt hem med adventsstjärnor


1. Adventsstjärna hängande i fönster

Det kanske mest klassiska och vanligt förekommande är en julstjärna hängande i fönstret. Ett perfekt sätt att skapa en varm, mysig stämning hemma när mörkret faller. Placera julstjärnan högt och centrerat, eller på ena sidan något lägre om du vill ha fler dekorationer hängande i fönstret. Tänk på att anpassa typ av adventsstjärna utifrån storleken på fönstret, ju rymligare fönster desto större stjärna.

2. Samla flera stjärnor i kluster

Ett annat sätt att hänga dina adventsstjärnor på är i kluster. Samla ihop flera stjärnor av samma modell och placera dem i grupp i fönstret. Denna typ av styling kräver ofta ett större fönster, alternativt kan du använda små stjärnor om fönstret är av mindre storlek. Vill du skapa än mer liv i stylingen kan du gruppera stjärnor av olika stil. Bara fantasin sätter stopp!

3. På väggen eller dörren

Det finns ingen regel att din julstjärna måste lysa. Det går hur bra som helst att hänga upp endast skärmen på till exempel en vägg eller dörr. Det blir en vacker dekoration i din julinredning.

4. Ståendes i fönster

Det finns flertalet adventsstjärnor på fot, som vackert lyser upp i fönstret. Placera på fönsterbrädan, eller sideboardet, tillsammans med andra juldekorationer så som vaser, adventsljusstakar, ljus och ljuslyktor. Om du inte har en julstjärna på fot kan du precis som i tipset innan (3. på väggen eller dörren) placera endast skärmen lutandes i fönstret.


5. På golvet

Generellt sätt är golvytor i ett hem bortglömda, tråkiga och tomma. Under julen kan du med fördel placera en större adventsstjärna-skärm (utan belysning) för att få en fin styling-effekt. Om du har en julgran är det snyggt att placera stjärnan intill denna. När du till slut städar bort julen kan du byta ut din stjärna till piedestaler och krukor, för att behålla en trevlig inredning på golvnivå.


Vi hoppas du i denna text fått tips på hur du kan styla ditt hem med julstjärnor och adventsstjärnor. Läs också artikeln adventsljusstakar i olika stilar - vilken stil är du?


Vill ha mer julinspiration, spana in alla härliga julnyheter här!

tillbaka
Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen. Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!