Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-3 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Kontoret

Oavsett om du har ett kontor hemma, är på plats på ditt arbete eller i skolbänken, har vi kontorsmaterialet du behöver för att höja stämningen, motivationen och bli mer produktiv. Vi har anteckningsblock i fler olika roliga tryck för att matcha din personlighet, roliga pennor men också vanliga blyertspennor och kalendrar för din planering.

Våra kontorstillbehör hjälper dig organisera dina papper eller småsaker som har samlats hemma i vardagsrummet eller i kontoret. Kika på Metallnät GALLER, ett funktionellt väggnät där du kan hänga krokar och lådor. Du kan också hänga upp todo-lists och viktiga papper med hjälp av våra pappersclips.

Kan du tänka dig att livet kan bli roligare med kontorsförvaring? Så här gör du! Bli mer organiserad med hjälp av våra plastboxar AYKASA. De finns i olika storlekar och färger samt går att fälla ihop när du inte använder dem. Den stressande pappershögen kan plötsligt gömmas undan i en snygg förvaringslåda, och därmed blir du mer fokuserad och produktiv – vilket gör det roligare att vistas på kontoret! Hos Lagerhaus hittar du allt du behöver till kontoret!

Laddar…
Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen. Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!