Fri frakt över 490 kr - Leverans 2-5 arbetsdagar - Fri retur i butik

Aykasabox

Våra stapelbara lådor i plast, Aykasaboxar, finns i massor av roliga olika färger samt i såväl stora som små storlekar. De är perfekta för hemmakontoret och arbetsplatsen för att skapa ordning och reda och därmed kunna fokusera bättre. I de stora Aykasaboxarna är det gott om plats för förvaring av kläder, tidningar, tallrikar, skor och leksaker. I de mindre boxarna kan du förvara allt ifrån kryddor, böcker, pennor, sladdar, papper till smink och badrumsartiklar.

Boxarnas praktiska handtag gör dem lätta att lyfta och flytta, samt att de dessutom enkelt kan vikas ihop och förvaras när de inte används, hur bra? Matcha olika färger för att skapa ett personligt rum. Förvaringsboxarna är 100% återvinningsbara. När du väl har införskaffat Aykasaboxar kommer du inte kunna förstå hur du har klarat dig utan dem, köp dem hos Lagerhaus!

Laddar produkter......

Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen. Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa ett happy place!

Vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Läs mer om vår cookie-policy.