Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-3 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Tips & inspiration

Lagerhaus presenterar en blomstrande och inbjudande påskkollektion

Lagerhaus, inredningskedjan från Göteborg, presenterar sin sprudlande påskkollektion för 2024. Årets kollektion bjuder in till en blomstrande vårfest, där det dukade bordet lyfts fram som en perfekt mittpunkt för högtiden.

Våren står på tröskeln, och med den kommer också påsken - en tid då grönskan återvänder till naturen och familjer och vänner samlas för att fira i varandras sällskap. Det är en högtid full av färgglada ägg, fluffiga kycklingar och lurviga harar, där traditioner och umgänge samlas vid ett festligt smörgåsbord.


Lagerhaus påskkollektion går att sammanfatta som en blomstrande och inbjudande festlighet med dukningar, färgsprakande dekorationer och humoristiska påskdetaljer. I år tar det dukade bordet en trendig och stökig riktning.


Med vaser i olika höjder, såsom Bruket och Hammered, experimentella blomsterarrangemang och en mix av höjder och färger skapas en festlig variation. Tekoppen Blomma, äggkoppen Blomma och den nya placeringskorthållaren Blomma pryds, som namnet förtäljer, av blommiga motiv och former.

Vas Bruket, 39 kr och Hammered, 199 kr.

Äggkopp Blomma, 6 för 354 kr och tekopp Blomma, 149 kr.

Bordsskylthållare Blomma, 4 för 179 kr.


För den som inte får nog av det blommönstrade kommer dukningsdetaljer i glas även att förgylla påskbordet. Champagneglaset Blomma, format som en blomma i rosa och grönt, är ett statement piece på bordet. Glasen Maja, med en kanna i samma mönster, är småblommiga och passar lika bra till påsken som resten av våren och sommaren.

Glas Maja, 6 för 294 kr och champagneglas Blomma, 6 för 774 kr.


Den underbara traditionen att gömma ägg i trädgårdar och parker är en höjdpunkt för många under påsken. För äggjakten presenterar Lagerhaus de FSC-certifierade® skyltarna Påskharen. Perfekta till påskens lekar, men lika bra som dekoration i påskriset eller att ge bort i en vacker bukett.

Äggjaktsskyltar Påskharen, 99 kr.


Under påsken fylls butikerna med färgglada påskägg och läckra sötsaker som lockar unga som gamla. Påskbordet är inte komplett utan en generös dos av påskgodis!


Godisutbudet hos Lagerhaus inkluderar bland annat de återkommande favoriterna chokladkalendern Påskharen, miniäggen i kartong Easter Egg och söta figurer som marshmallows Hare bra och chokladfigurerna Kycklingar.


Inför 2024 är Lagerhaus godissortiment fritt från palmolja och sortimentet är som alltid producerat inom EU eller i Sverige.

Marshmallows Hare Bra, 39 kr.


Påskriset är en färgsprakande tradition som adderar en färgglad känsla till påskfirandet. Vanligtvis består påskriset av kvistar från olika träd, såsom vide och björk, men i år är det dags att ta in stökiga grenar, ormhassel eller kvistar som målats i en härlig påskfärg. Dessa grenar blir sedan en kanvas för fantasifulla, glädjefyllda och personliga dekorationer.

För påskriset och övriga dekorationer i hemmet finns ett brett utbud av pynt, inklusive glasdekorationerna Ägg, pyntet Tulle Tufts och pappersdekorationerna Flowy.

Glasdekorationer Ägg, 99 kr och pappersdekorationer Flowy, 49 kr.

Pynt Tulle Tufts, 59 kr.


På påskbordet blir ljusstakar och ljus ofta centrala för att sätta tonen för en inbjudande och festlig måltid. Ljusstakarna för säsongen är Heights, i olika höjder och färger samt förra påskens bästsäljare Lilja tillsammans med nya blomsterinspirerade Tulpan.

Ljusstake Lilja och Tulpan, 99 kr/st.


Påskens ljus består av antikljusen Lackat  i vårfärger, doftljuset Flowy, samt de blomformade ljusen Flower  i gult och lila. Även formljuset Hare, LED-ljusen Utomhus, för just utomhusbruk, samt de äggformade ljusen Speckles och  Ägg smyckar påskens kollektion.

Doftljus Flowy, 99 kr.

Ljus Flower, fr. 59 kr.

Ljus Hare, 69 kr.

Vid inslagningen av påskpresenter får kreativiteten flöda fritt. För inslagningen erbjuder Lagerhaus presentpåsarna Flowy, Glad Påsk samt Påskharen. Alla presentpåsar pryds av mönster som är designade av Lagerhaus och som passar perfekt till påskens gåvor. Även de enfärgade presentboxarna True Colors kommer i påskens färger.


Påskägget Påskharen är en nyhet för säsongen och kläs med samma mönster som presentpåsen med samma namn. Alla presentpåsar och presentpapper är tillverkade av FSC-certifierat® papper.

Presentpåse Påskharen fr. 29 kr och presentbox True Colors fr. 49 kr.

Påskägg Påskharen, 89 kr.


Med en färgsprakande palett och massor av blomsterinspiration är våren på ingång. De överdådiga dukningarna, äggjakten och det spännande utbudet av produkter gör Lagerhaus påskkollektion 2024 till ett måste för alla som vill skapa minnesvärda stunder under påsken.

Häng på när Lagerhaus firar påsken med en unik mix av blommor, färger och festligheter!

FSC-certifierade varor är tillverkade av trä som kommer från ett ansvarsfullt skogsbruk, som tar hänsyn till natur, djur och människor (FSC N002329).

tillbaka
Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen. Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!