Fri frakt över 399 kr - Leverans 4-5 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Rengöringsmedel

Få ett skinande rent hem med hjälp av våra rengöringsmedel. Här hittar du diskmedel, handtvål och rengöringsspray i våra egendesignade flaskor, som både doftar fräscht och blir en fin inredningsdetalj i ditt hem. Gör städningen lite roligare med produkter du verkligen tycker om, som luktar ljuvligt gott och som dessutom är riktigt bra. Våra diskmedel och vår rengöringsspray har en härlig fräsch doft som löser fett effektivt och ger ett skinande rent resultat. Testa diskmedel, handtvål och städspray i Timotej & blåklocka som luktar som en solig sommardag! 


Tvålarna är speciellt framtagna för att användas i köket då de effektivt avlägsnar starka lukter i samband med matlagning, men går absolut lika bra att ha i badrummet. Vår städspray rengör alla ytor som tål väta och lämnar en härlig doft hemma. Missa inte att alla våra rengöringsmedel ingår i en serie om du gillar att matcha produkter. Dem doftar otroligt gott tillsammans och blir även visuellt snygga ihop på diskbänken. Hitta dina rengöringsmedel hos Lagerhaus!

Laddar…
Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen. Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!