Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-4 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Glas

Glas är ett material som har använts i tusentals år och är känt för sin hållbarhet och mångsidighet. Det tillverkas främst av naturliga råvaror som sand, soda och kalksten, vilket gör det till ett relativt miljövänligt alternativ. En av glasets största fördelar ur ett hållbarhetsperspektiv är dess förmåga att återvinnas utan att förlora kvalitet. Återvinning av glas sparar både energi och råmaterial, och varje ton återvunnet glas minskar behovet av nya råvaror och minskar koldioxidutsläppen i tillverkningsprocessen.

GLAS FRÅN

Europa

En stor del av våra glasprodukter tillverkas i Europa, vilket minskar transportrelaterade koldioxidutsläpp och stöder lokal tillverkning.

Produkter tillverkade av glas från Europa

Upp upp upp!

Lagerhaus, inredningskedjan från Göteborg erbjuder inspirerande, prisvärda och noggrant utvalda fest- och inredningsdetaljer. Genom våra ledord "We create Happy Moments" vill Lagerhaus med vårt sortiment bidra till ökad glädje i livets alla ögonblick. Vi erbjuder prisvärda och smarta produkter för hemmet och festenInredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter och festartiklar - allt som behövs för att skapa Happy Moments!