Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-4 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Logistik

Vi är stolta över att samarbeta med pålitliga partners som arbetar med ständiga förbättringar, som Ntex och PostNord, för att kunna ha en mer hållbar och effektiv logistik i vår verksamhet.

VÅR SAMARBETSPARTNER

Ntex

Ntex, vår samarbetspartner inom transport och lager, strävar aktivt efter att minska sin miljöpåverkan genom att förbättra sin fordonsflotta. Genom investeringar i renare och mer bränsleeffektiva fordon samt smart planering av lastkapacitet, optimerar de sina transportkedjor för att inte slösa på resurser.


Vi väljer endast partners som delar vår syn på ansvarstagande och aktivt arbetar med säkerhet och miljö. Våra leverantörskrav sträcker sig från att minimera utsläpp och välja miljövänliga bränslen till att säkerställa en trygg och hälsosam arbetsmiljö för alla inblandade parter.

VÅR SAMARBETSPARTNER

PostNord

PostNord, vår logistikpartner, delar vår vision om hållbarhet och tar aktivt steg för att minska sina koldioxidutsläpp. Genom användning av bränsleeffektiva fordon och investeringar i alternativa bränslen strävar de efter att optimera sina transporter för att minska sin miljöpåverkan. Dessutom satsar de på förnybar energi och inför gröna energilösningar i sina lokaler för att minska sin klimatpåverkan.

Upp upp upp!

Lagerhaus, inredningskedjan från Göteborg erbjuder inspirerande, prisvärda och noggrant utvalda fest- och inredningsdetaljer. Genom våra ledord "We create Happy Moments" vill Lagerhaus med vårt sortiment bidra till ökad glädje i livets alla ögonblick. Vi erbjuder prisvärda och smarta produkter för hemmet och festenInredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter och festartiklar - allt som behövs för att skapa Happy Moments!