Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-3 arbetsdagar - Fri retur i butik

Tips & inspiration

Skapa en mysig höst: 10 tips för att omfamna höstens charm

Hösten är en årstid som ofta förknippas med skiftande lövverk, svala vindar och en känsla av förändring i luften. Det är den tid då vi sakta börjar anpassa oss till svalare temperaturer och kortare dagar. Men i stället för att känna en oro kan vi välkomna höstens mysiga atmosfär. I det här blogginlägget kommer vi att utforska 10 tips för att skapa en mysig höst och dra nytta av allt det vackra och lugnande som denna årstid har att erbjuda.

1. Skapa en varm och inbjudande atmosfär hemma


Enkla förändringar i din inredning kan göra en stor skillnad. Tänk på att lägga till varma toner som orange, brunt och rött i din dekoration. Kuddar, filtar och ljus kan skapa en varm och inbjudande atmosfär som passar perfekt för hösten.

2. Njut av naturens färgspel


Hösten är känd för fantastiska lövverk. Ta en promenad i en närliggande park eller skog och njut av naturens färgspel. Samla löv och grenar för att skapa vackra arrangemang hemma.

3. Mysiga kläder och tofflor


Byt ut sommargarderoben mot stickade tröjor, varma halsdukar och sköna tofflor. Att krypa upp i soffan med en kopp te och en bra bok blir genast mycket mer lockande när du har på dig bekväma kläder.

4. Skapa ett läs- och dryckeshörn


Skapa en mysig hörna där du kan krypa upp med din favoritbok och en varm dryck. Placera en mjuk stol eller en bekväm soffa nära ett fönster med bra ljus. En kopp varm choklad eller en kryddig chai-te kan verkligen sätta stämningen.

5. Gör det mysigt utomhus


Tillbringa tid utomhus och njut av höstluften. Skapa en mysig sittplats på din veranda eller balkong med filtar och kuddar. Du kan även anordna en liten eldplats på lämplig plats utomhus där du kan grilla marshmallows och umgås med vänner och familj.

6. Laga värmande måltider


Hösten är en perfekt tid för att utforska nya recept och laga mat som värmer. Tänk grytor, soppor och ugnstekta rätter med säsongens grönsaker. Doften av en långsamt tillagad måltid som fyller ditt hem kommer definitivt att skapa en mysig stämning.

7. Upplev höstens traditioner


Hösten är fylld av traditioner som äppelplockning, pumpaplockning och skördefestivaler. Ta del av dessa aktiviteter för att känna dig mer ansluten till säsongen och skapa vackra minnen med familj och vänner.

8. Använd dofter för att skapa stämning


Dofter kan påverka vårt humör och väcka känslor. Använd doftljus eller oljor med höstiga dofter som kanel, vanilj och äpple för att skapa en varm och inbjudande atmosfär hemma.

9. Kreativitet med höstpyssel


Engagera dig i höstpysselprojekt för att dekorera ditt hem eller bara få ett kreativt utlopp. Gör din egen krans av löv, skapa pumpadekorationer eller designa dina egna höstiga dukningar.

10. Upptäck lugnet i hösten


Hösten erbjuder en möjlighet att sakta ner och uppskatta det lugn som följer med årstiden. Ta dig tid att meditera, reflektera och njuta av egentid. Tillbringa mer tid i naturen för att uppleva höstens lugnande effekter.

Att skapa en mysig höst handlar om att omfamna de unika kvaliteterna som denna årstid har att erbjuda. Genom att ta vara på höstens färgpalett, njuta av varma drycker och omge dig med mysiga detaljer kan du verkligen skapa en atmosfär som känns inbjudande och mysig. Så var inte rädd för kylan – omfamna i stället höstens charm och skapa minnen som kommer värma dig under hela hösten och vintern.

tillbaka
Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen. Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!