Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-4 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Tips & inspiration

Lagerhaus presenterar vårtrender för 2024

Lagerhaus, inredningskedjan från Göteborg, presenterar försommartrenderna för 2024 som i år präglas av mönster från naturen där blomman dominerar.


Den klassiska randen är fortsatt lika rätt i sommar och färgskalorna går i mjuka pasteller där mintgrönt är framträdande. Genom att kombinera dessa mjuka pasteller med enskilda starka färger som koboltblå och gul skapar du ett spännande och livligt uttryck.

Naturens mönster

Lagerhaus tar en inspirationsresa genom naturen för att skapa mönster som fångar känslan av vår och tidig sommar. De grönskande mönstren är alla skapade av Lagerhaus egna designers i Göteborg.


Inledningsvis ser vi mönstret Wonderland, ett abstrakt naturinspirerat mönster i både blått och grönt. Mönstret återspeglar en levande natur som passar perfekt för säsongen och kommer att smycka detaljer för utomhusvistelserna under hela våren och sommaren.

Mönstret Maja, tillgängligt i både gult och blått, visar upp skönheten i de trendiga blommorna under våren och sommaren. Maja återfinns i småblommigt och i större varianter. Mönstret passar lika bra på stranden eller under picknicken som under firandet av studenten eller sommarfesten.

Det småblommiga mönstret Blomstertid för tankarna till tidig sommar, skolavslutning och blommande grönska. Med sina mjuka pasteller är Blomstertid ett tydligt exempel på att vårens mönster inspireras av naturen och framför allt blommorna, i flera mönster och färgkombinationer

Tidlöst randigt

Randen har varit förekommande hos Lagerhaus under hela året, och försommaren fortsätter hålla hårt i den tidlösa trenden. Den förekommer både i smalt och brett i olika färgställningar, från det poppiga kornblå mönstret Waves till bredrandiga Strand i säsongens färger blått och mintgrönt. Randen kommer att vara en självklarhet på stranden.


Färger – pasteller, poppiga inslag och blågult

Färgen tar för sig under försommaren, och det är dags att byta ut vitt och beige till något färgglatt. Lagerhaus välkomnar färgerna genom att presentera ett brett utbud av produkter till både utomhusvistelsen och firandet i mängder av färger och nyanser.


De mjuka pastellerna är ett betydelsefullt inslag bland årets försommartrender och utgör en central del av både aprilkollektionen för uteliv och firakollektionen i maj. Pasteller är inte bara vackra utan representerar också den mjuka övergången från vinterns mörker till vårens och sommarens ljus.

För att bryta av de mjuka och snälla pastellerna, syns även poppiga färginslag i form av bland annat koboltblått i detaljer. Koboltblått är en särskilt framstående accentfärg som lyfter fram försommarens kollektioner. Genom att addera koboltblå detaljer i olika produkter, som glas, ljuslyktor eller förvaring, skapas en spännande kontrast till de lugnare pastelltonerna.

Det blå återkommer som en framträdande färgtrend tillsammans med gult och blir ett uttryck för de annalkande festligheterna under sommaren. Denna färgkombination fångar essensen av den ljusa och lekfulla sommaren.


Lagerhaus erbjuder ett brett utbud av produkter som omfamnar den blå-gula estetiken och kompletterar de sommarfestligheter som inkluderar allt från studentfirande till bröllop.

Försommartrenderna för 2024 fokuserar på naturinspirerade mönster med blomman i fokus, tidlöst randigt och en harmonisk kombination av pasteller och livliga färginslag. De grönskande mönstrena, randen och de enfärgade detaljerna gör sig perfekta på egen hand, men kan mixas och matchas till ett uttryck som passar dig. Under försommaren 2024 finns inga regler för hur mönsterbilder och färger blandas.

tillbaka
Upp upp upp!

Lagerhaus, inredningskedjan från Göteborg erbjuder inspirerande, prisvärda och noggrant utvalda fest- och inredningsdetaljer. Genom våra ledord "We create Happy Moments" vill Lagerhaus med vårt sortiment bidra till ökad glädje i livets alla ögonblick. Vi erbjuder prisvärda och smarta produkter för hemmet och festenInredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter och festartiklar - allt som behövs för att skapa Happy Moments!