Fri frakt över 490 kr - Leverans 2-5 arbetsdagar - Fri retur i butik

Kontakta oss

HÄR hittar du svaren på de vanligaste frågorna vi får. Har du ytterligare frågor är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice! Du når oss via mail på kundservice@lagerhaus.se eller via kontaktformuläret nedan. Vår ambition är att svara dig så snart vi kan.
Vi ser fram emot att höra från dig!

PS. Gäller din fråga en lagd e-handelsorder, ange ditt ordernummer i meddelandet så har vi lättare att hjälpa dig.

Notera: För att kunna erbjuda snabba leveranser går din order till plock omedelbart efter vi har tagit emot den. Det är därför inte möjligt att göra någon ändring i din beställning eller i dina adressuppgifter efter att du har slutfört ditt köp.

 

Faktura & betalning

Vid frågor om din faktura eller din kortbetalning hänvisar vi till Klarna AB som hanterar detta åt oss. Du når dem på telefon 08-120 120 10 eller i deras chatt här.

Spåra ditt paket

Via appen Mina Paket kan du följa ditt paket. Ha ditt kolli-ID till hands, du hittar det i leveransbekräftelsen som mailades ut till dig när din order lämnade vårt lager.

Returer & reklamation

Här hittar du adressuppgifter och information om hur du går tillväga om du vill du returnera eller reklamera en vara.

Våra butiker

Undrar du om en vara finns i just din butik? Vill du veta din butiks öppettider? Här hittar du information om våra butiker!

Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen. Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa ett happy place!

Vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Läs mer om vår cookie-policy.