Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-3 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Ta hand om din inredning

Dina inredningsdetaljer är älskade skatter som berikar ditt hem. För att se till att de behåller sin skönhet och hållbarhet över tid, finns det några enkla knep att tänka på när det kommer till olika material. Här kommer vi med tips som hjälper dig ta hand om dina inredningsdetaljer i trä, stengods, stål, textil, glas och järn på bästa sätt.

Trä

Trä - naturens gåva till ditt hem

Det är dags att hylla träet - det material som inte bara berikar våra liv, utan också förenar oss med naturen och skogen runtomkring oss. Att ta hand om trä i inredning och möbler är viktigt för att bevara dess skönhet och hållbarhet över tid. Här är några bästa praxis för att vårda och skydda trämaterial:

1. Se till att inte placera inredning i trä för nära solljus, då det kan förändra färgen på träet.

2. Undvik överdriven fukt: Trä är känsligt för fukt, så undvik att placera inredning av trä nära fuktiga områden. Torka direkt upp eventuella spill eller vattenstänk för att förhindra att fukt tränger in i träet. Handdiska alltid bestick och verktyg av trä.
3. Använd skyddande beläggningar: Applicera träskyddsmedel som lack, olja eller vax för att skydda träet mot repor, fläckar och fukt. Följ tillverkarens rekommendationer och applicera beläggningen jämnt enligt anvisningarna.

Stengods

Stengods - ett vackert och hållbart material med rustik känsla
Stengods kan bli själva hjärtat i ditt hem, och förvandlar vardagliga stunder till extraordinära ögonblick. Det är dags att hylla stengodsets fördelar och upptäcka en tidlös elegans som står emot tidens tand.

Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen. Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!