Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-4 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Stearin

Stearin är ett populärt material för tillverkning av ljus och har flera hållbarhetsfördelar jämfört med paraffin, som är en petroleumprodukt. Tillverkat av animaliska eller vegetabiliska fetter, är stearin ett förnybart och biologiskt nedbrytbart alternativ som bidrar mindre till klimatförändringarna.

VARFÖR VÄLJA

Svanenmärkta stearinljus

Hos oss hittar du ett brett utbud av rustikljus, blockljus och värmeljus tillverkade av 100% Svanenmärkt stearin. Denna märkning garanterar att produkten uppfyller strikta miljökrav genom hela livscykeln, från råmaterial till produktion och avfallshantering. Genom att välja Svanenmärkta stearinljus minskar du din miljöpåverkan, utan att kompromissa med ljusens kvalitet eller utseende.

LÄS MER OM SVANEN
Upp upp upp!

Lagerhaus, inredningskedjan från Göteborg erbjuder inspirerande, prisvärda och noggrant utvalda fest- och inredningsdetaljer. Genom våra ledord "We create Happy Moments" vill Lagerhaus med vårt sortiment bidra till ökad glädje i livets alla ögonblick. Vi erbjuder prisvärda och smarta produkter för hemmet och festenInredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter och festartiklar - allt som behövs för att skapa Happy Moments!