Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-4 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Paraffin

Paraffin, ett petroleumbaserat material, har länge varit en utmaning för miljön. Trots dess utbredda användning i ljus och andra produkter, är dess miljöpåverkan betydande. Paraffin är inte förnybart och bidrar till ökade koldioxidutsläpp.

HUR VI FÖRSÖKER

Göra bättre

Vi vet att paraffin är ett av våra problemområden och därför har vi tagit aktiva steg för att fasa ut paraffinet och andra ohållbara material, som jungfrulig plast, ur vårt sortiment. Ett viktigt steg i denna riktning är övergången från paraffin till sojavax, vilket är ett mer hållbart alternativ i våra doftljus. Än är vi inte perfekta, men vi vill göra bättre!

Upp upp upp!

Lagerhaus, inredningskedjan från Göteborg erbjuder inspirerande, prisvärda och noggrant utvalda fest- och inredningsdetaljer. Genom våra ledord "We create Happy Moments" vill Lagerhaus med vårt sortiment bidra till ökad glädje i livets alla ögonblick. Vi erbjuder prisvärda och smarta produkter för hemmet och festenInredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter och festartiklar - allt som behövs för att skapa Happy Moments!