Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-4 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Palmolja

Palmolja är ett material med omfattande miljömässiga och sociala utmaningar. Dess produktion är ofta förknippad med avskogning, förlust av biologisk mångfald och negativa effekter på lokalsamhällen. På grund av dessa problem strävar vi efter att minska användningen av palmolja i våra produkter.

Produkter där vi bytt ut palmoljan

HUR VI HAR BYTT

Palmolja mot rapsvax

I mängder av våra doftljus har vi bytt ut den certifierade palmoljan mot rapsvax från EU. Produktionen av rapsvax påverkar miljön mindre negativt, har lägre klimatpåverkan och bidrar till bättre arbetsvillkor.

CERTIFIERAD

Palmolja

I de få produkter som fortfarande innehåller palmolja använder vi RSPO-certifierad sådan. RSPO (Roundtable on Sustainable Palm Oil) är en internationell organisation som arbetar för att göra palmoljeproduktionen mer hållbar. RSPO-certifierad palmolja innebär att produktionen av palmolja uppfyller vissa kriterier och principer som syftar till att minimera miljömässiga och sociala problem. Certifieringen är ett steg mot mer hållbar palmoljeproduktion och erbjuder konsumenter ett alternativ som är mer ansvarsfullt jämfört med konventionell palmolja.

Läs mer om RSPO
Upp upp upp!

Lagerhaus, inredningskedjan från Göteborg erbjuder inspirerande, prisvärda och noggrant utvalda fest- och inredningsdetaljer. Genom våra ledord "We create Happy Moments" vill Lagerhaus med vårt sortiment bidra till ökad glädje i livets alla ögonblick. Vi erbjuder prisvärda och smarta produkter för hemmet och festenInredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter och festartiklar - allt som behövs för att skapa Happy Moments!