Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-3 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Människor

Vår syn på hållbarhet sträcker sig bortom enbart ekologiska aspekter. På Lagerhaus anser vi att ett verkligt hållbart företag även måste sätta människan i centrum.

Trygga villkor och samhällsengagemang

Vi är fast beslutna att bidra till anständiga arbetsvillkor och en trygg arbetsmiljö genom hela vår verksamhetskedja. Detta engagemang har inte bara lett till interna förbättringar utan har också resulterat i att vi stolt kan kalla oss en attraktiv arbetsplats, certifierad av Great Place to Work både i Sverige och Norge.


För oss är hållbarhet även att vara en del av samhället och att stödja de som behöver det mest. Därför samarbetar vi stolt med organisationen Min Stora Dag, en rikstäckande välgörenhetsorganisation som verkar för att uppfylla önskningar och sprida livsviktig glädje till barn som kämpar med allvarliga sjukdomar och diagnoser.

Min stora dag

Genom vårt samarbete med Min Stora Dag, bidrar vi till att skapa ljuspunkter i tillvaron för dem som behöver det som mest. På så vis strävar vi inte bara efter att vara hållbara i våra affärsprinciper och arbetsmiljö, utan även i vårt engagemang för samhället och de människor som behöver extra stöd och happy moments.

Genom att vara noggranna i valet av våra leverantörer och arbeta utifrån tydliga kriterier för hållbarhet och socialt ansvar, strävar vi efter att skapa en hållbar värdekedja där trygga arbetsvillkor och etiskt företagande står i centrum för vår verksamhet.

Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen. Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!