Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-4 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Babyshower

Hos oss kan du köpa fina dekorationer till babyshowern såsom vimplar, girlanger, bordsdekorationer, presentpåsar och presentboxar i massa härliga pastellfärger. Du hittar även allt till dukningen - tallrikar, bestick, glas, servetter, sugrör och mycket mer i fina färger som passar med varandra. Vi har även en minneslåda, perfekt ge bort present till bebisens första tid, ett kul spelblock till själva babyshowern, tårtdekorationer och mycket mer. 

Babyshower

Ska någon i din närhet snart få en till familjemedlem? Hurra! Då är det hög tid att börja planera för en mysig stund där ni firar de blivande föräldrarna. Men hur planerar man en babyshower? Nedan listar vi tips och idéer på allt ifrån planering, upplägg, meny, lekar, aktiviteter, presenter och gåvor för en babyshower.

läs mer
Upp upp upp!

Lagerhaus, inredningskedjan från Göteborg erbjuder inspirerande, prisvärda och noggrant utvalda fest- och inredningsdetaljer. Genom våra ledord "We create Happy Moments" vill Lagerhaus med vårt sortiment bidra till ökad glädje i livets alla ögonblick. Vi erbjuder prisvärda och smarta produkter för hemmet och festenInredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter och festartiklar - allt som behövs för att skapa Happy Moments!