Fri frakt över 490 kr - Leverans 2-5 arbetsdagar - Fri retur i butik

Babyshower

Hos oss kan du köpa fina dekorationer till babyshowern såsom vimplar, girlanger, bordsdekorationer, presentpåsar och presentboxar i massa härliga pastellfärger. Du hittar även allt till dukningen - tallrikar, bestick, glas, servetter, sugrör och mycket mer i fina färger som passar med varandra. Vi har även en minneslåda, perfekt ge bort present till bebisens första tid, ett kul spelblock till själva babyshowern, tårtdekorationer och mycket mer. 

Babyshower

Ska någon i din närhet snart få en till familjemedlem? Hurra! Då är det hög tid att börja planera för en mysig stund där ni firar de blivande föräldrarna. Men hur planerar man en babyshower? Nedan listar vi tips och idéer på allt ifrån planering, upplägg, meny, lekar, aktiviteter, presenter och gåvor för en babyshower.

läs mer
Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen. Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa ett happy place!

Vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Läs mer om vår cookie-policy.