Fri frakt över 450 kr - Leverans 2-4 arbetsdagar - Fri retur i butik

Inspiration och dekoration för bröllop

Skapa det perfekta bröllopet med dekorationer från oss! Vi hjälper dig att skapa ditt drömbröllop med inspiration och dekoration för din stora dag. Fin dukning tillsammans med de rätta dekorationerna ger en härlig stämning till middagen. Med en tydlig röd tråd genom hela bröllopet kommer gästerna få en totalupplevelse de sent kommer att glömma! Skapa ett tema och dekorera med din personliga stil. Vi har allt ifrån pynt, dukning, dekorationer till inslagning. Liva upp festen med vimplar, girlanger eller serpentiner, dekorera middagsbordet med somriga servetter och ljus och servera tårtan på någon av våra fina tårtfat. Det är detaljerna som skapar stämningen.


Här hittar du allt du behöver för att slå in en riktigt fin present. Vi har mängder med fina inslagningspapper och presentsnören för den perfekta inslagningen. Vill du skapa en festlig inslagning har vi presentpåsar och presentboxar i flera färger och former. Med en fin inslagning blir innehållet ännu mer uppskattat.


Hos oss på Lagerhaus hittar du all inspiration och dekoration du behöver för ett lyckat bröllop!

Laddar produkter......

Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen. Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa ett happy place!

Vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Läs mer om vår cookie-policy.