Fri frakt över 450 kr - Leverans 2-4 arbetsdagar - Fri retur i butik

  • Hem
  • Sommarens fester

Allt till sommarens fester

Sommaren är här och det vill vi fira tillsammans med dig, så kika igenom allt till sommarens fester! Samla ihop dina närmsta vänner och anordna en mysig utomhusfest, vi hjälper dig att komma i feststämning på nolltid. Kanske är det ett bröllop på gång? Då hittar du allt från vitt porslin, stilrena glas, konfettipåsar, ballonger och vimplar, allt för att du ska få ett så härligt firande som möjligt med dem du tycker bäst om.


Det är inte vilka fester som helst som är på väg. Midsommarfesten är snart här och vi har alla de bästa produkterna till festen som du kan tänka dig! Ska ni vara hemma? Då har vi roliga och färgglada girlanger, stilrena vinglas och champagneglas eller varför inte en dessertbägare med en glasskopa? Om ni ska vara ute så har vi klassiska picknickkorgar, snygga och stora picknickfiltar, pappersmuggar och träbestick.


Studenten glömmer vi inte, köp festlig dekoration till studenten! Gör studenten till en magisk fest och en upplevelse som ni aldrig glömmer, dekorera överallt, häng upp girlanger, sätt på partyhattarna och häll konfetti överallt. Vi har de produkter i de svenska gula och blåa färgerna som ballonger, girlanger, presentband och serpentiner som gör festen lite roligare och färgglad. Glöm inte folieballongerna hurra och grattis! Du hittar allt till sommarens fester hos Lagerhaus.

Laddar produkter......

Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen. Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa ett happy place!

Vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Läs mer om vår cookie-policy.