Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-3 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Tips & inspiration

Spökligt skrämmande Halloween-pynt: 10 kreativa inredningsidéer

Halloween är den tiden på året då spöken, pumpor och kusliga varelser tar över. Det är också ett tillfälle att ge ditt hem en make over och skapa en atmosfär som får alla att känna sig som om de vandrar genom en ryslig skog eller ett hemsökt hus. I denna artikel kommer vi att dela med oss av 10 kreativa idéer för att pynta ditt hem inför Halloween och skapa den ultimata stämningen för den mest spökliga högtiden på året. Låt oss dyka in!

1. Pynta med pumpor


Ingen Halloween-dekoration är komplett utan pumpor. Förvandla vanliga pumpor till skrämmande mästerverk genom att skära ut ansikten eller mönster. Du kan också måla pumporna i olika mönster och färger för en modern twist på den klassiska pumpan.


Om du inte vill pyssla på egen hand finns pumpor i många andra former. Varför inte pynta bordet med dekorativa pumpaljus, chokladgodis i pumpaform eller söta tablettaskar dekorerade med pumpor?

2. Dekorera med spindelnät


Skapa ett spöklikt intryck pynta med spindelnät i ditt hem. Att använda spindelnätsdekorationer kan skapa en fascinerande, skrämmande och estetiskt tilltalande atmosfär. Dessa vävda konstverk har blivit symboler för skräck och spänning och förknippas ofta med dunkla rum i hemsökta herrgårdar och andra mystiska miljöer. Spindelnätets subtila närvaro antyder att något hemlighetsfullt och mystiskt väntar i de mörka vrårna.

3. Lysande lyktor


Lys upp ditt hem med lysande lyktor genom att använda levande ljus eller moderna LED-varianter för extra säkerhet. Använd lyktor med traditionella Halloween-färger i orange, svart och lila för den rätta atmosfären.

4. Skrämmande skuggor


Skapa dramatiska skuggor genom att placera ut siluetter av spöken, häxor och andra läskiga figurer vid fönstren. När ljuset är på kommer de att kasta skuggor som får ditt hem att se ut som ett hemsökt slott.

5. Ljusets mysterium


Byt ut vanliga ljusstakar mot svarta eller orange ljusstakar för en Halloween-känsla. Du kan också använda blockljus och skära ut mönster på dem för att skapa vackra ljusmönster när de brinner.

6. Skelettdetaljer


Inget säger Halloween som skelett. Använd skelett för att dekorera din trädgård, ditt vardagsrum eller matsal. Du kan även skapa ett skelettema på ditt matbord genom att dekorera med skelettgodis.

7. Vampyrtema


Om du gillar den gotiska stilen kan du skapa dekorationer med vampyrtema. Använd mörkt röda, svarta och lila färger, tillsammans med vampyrrelaterade dekorationer som falska fladdermöss och vampyrtänder.

8. Skrämmande ljud


För att komplettera din skrämmande dekoration, använd en högtalare för att spela upp skrämmande ljud. Du kan hitta ljudspår med spöken, varulvar, häxor och andra läskiga ljud på nätet.

9. Kusligt kök


Gör ditt kök till en del av Halloween-temat genom att använda skrämmande köksredskap och dekorationer. Använd mörka tallrikar, glas och bestick, samt servera mat och dryck i häxkittel-liknande kärl.

10. Spöklika snacks och drycker


Avsluta din Halloween-fest med skrämmande godis och drycker. Du kan skapa spöklika snacks som och servera drycker i häxkittel-liknande kärl. Det kommer säkerligen att imponera på dina gäster.

Halloween är den perfekta tiden att låta din kreativitet flöda och skapa en skrämmande atmosfär i ditt hem. Med dessa 10 kreativa Halloween-dekorationer kan du förvandla ditt hem till ett spökligt paradis och göra din Halloween till den mest minnesvärda hittills. Glöm inte att ta massor av bilder för att bevara dina skrämmande skapelser för framtiden!


Så kom ihåg att sätta på dig din bästa skräckkostym, tänd några spöklika ljus och njut av Halloween-festligheterna med stil. Ha en riktigt skrämmande Halloween!

tillbaka
Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen. Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!