Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-4 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Kök

Bli ett lunchbox-proffs

Bestämt dig för att bli ett lunchbox-proffs? Att ta med sig hemlagad mat till jobbet är inte bara ekonomiskt – det besparar dig också den dagliga frågeställningen om vad du ska köpa till lunch och du kan ta en skön promenad efter maten i stället. Här är några goa tips!


Tänk utanför lunchboxen...

… och ge soppan en chans! Att det skulle vara en knölig rätt till matlådan är bara hittepå. Det enda du behöver är en kitschig termos att frakta den i – vips! Så var det problemet ur världen. Kokar du dessutom ett ägg och stoppar i fickan så kommer du garanterat stå dig ett bra tag.

Glasklart!

Det finns flera fördelar med att använda lunchlådor i glas. En är att du kan äta direkt ur den utan att det känns som att du är tillbaka på en skolutflykt i femman.


En annan är att de håller sig fräscha betydligt längre än plastlådor som tenderar att bli missfärgade, sneda och illaluktande. Sist men inte minst sparar du på din plastkonsumtion och gör naturen en tjänst.

Söndagsrutinen

Går så klart att applicera på vilken dag som helst i veckan – huvudsaken är att ett storkok blir av en spikad dag i veckan. Det kan kärva lite till en början, men snart kommer det vara lika givet som att borsta tänderna.


Om du inte har något emot att äta samma lunch hela veckan kan du satsa på en god gryta. Föredrar du variation – tillaga en bas som går att kombinera med olika tillbehör. Gör du till exempel en stor sats tabbouli så kan du kombinera den med olika biffar och dressingar under hela veckan

tillbaka
Upp upp upp!

Lagerhaus, inredningskedjan från Göteborg erbjuder inspirerande, prisvärda och noggrant utvalda fest- och inredningsdetaljer. Genom våra ledord "We create Happy Moments" vill Lagerhaus med vårt sortiment bidra till ökad glädje i livets alla ögonblick. Vi erbjuder prisvärda och smarta produkter för hemmet och festenInredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter och festartiklar - allt som behövs för att skapa Happy Moments!