Design by Lagerhaus

1040x507_Design

I en kreativ miljö på Lagerhaus huvudkontor i centrala Göteborg arbetar vårt designteam. Teamet formger större delen av Lagerhaus sortiment – allt från textila produkter såsom kuddar och kökshanddukar till krukor, lampor, godis och mycket mer. På våra förpackningar hittar du en märkning som visar att produkten är unik och designad av Lagerhaus formgivare. Tillsammans med inköpsavdelningen görs också ett noggrant urval av befintliga produkter från våra leverantörer.

Håller koll på trenderna

För att hämta inspiration och hålla sig uppdaterade på kommande trender ger sig designteamet ut på inspirationsresor vid flera tillfällen under året. Att ha koll på mode- och inredningsmagasin, influencers och övriga inspirationskanaler är också en del av trendarbetet.

Bas och trend

Funktion, form, färg och material utgör byggstenarna i våra kollektioner. Hos oss kan du hitta en vit basservis men också de senaste inredningsdetaljerna och perfekta presenter!

Månar om människa och miljö

Lagerhaus arbetar aktivt med att ta fram hållbara produkter - produkter som tar extra hänsyn till människa och miljö, t ex återvunnen textil eller miljömärkt tvål. Jakten på hållbara material är en viktig del i designarbetet.