Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-3 arbetsdagar - Fri retur i butik

Receptböcker

Skapa din personliga receptbok med dina egna favoritrecept. Föreviga de hemliga familjerecepten, klipp ut och klistra in dina favoriträtter från gamla tidningar eller skapa dina egna recept utifrån din kreativitet och dina smaklökar. Det bästa med att göra sin egen receptbok är att man kan samla teman, rätter och bakverk som man själv vill.

En personlig receptsamling är en fantastiskt uppskattad present till tonåringen som flyttar hemifrån, en bok att plocka fram och laga ur när hemlängtan blir för stor.

I våra smarta receptblock kan du kan skriva in både din veckomeny och din inköpslista, för att göra matlagningen både smidigare och roligare! Några modeller har magnet på baksidan och fästs enkelt på kylskåpet och finns därför alltid till hands. Ta som vana att direkt skriva upp det som tar slut på inköpslistan så har du ständig koll på vad som behöver följa med hem från affären nästa gång du handlar.

Underkategorier

Laddar produkter......

Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen. Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!