Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-3 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Ursprungsländer

Vi strävar efter att säkerställa trygga arbetsvillkor i hela vår värdekedja. Vi är övertygade om att ett ansvarsfullt företagande börjar med att välja leverantörer och samarbetsländer noggrant.

VÅRA KRAV PÅ

Leverantörer

För oss har en bra leverantör höga betyg enligt Global Reporting Initiative (GRI) och Environmental Performance Index (EPI). Dessa betyg hjälper oss att säkerställa att de leverantörer vi samarbetar med har en stark hållbarhetsprofil och uppfyller höga miljöstandarder.


VÅRA KRAV PÅ

Leverantörer

Vi kräver fullständig redovisning av alla leverantörers underleverantörer för att uppmuntra både öppenhet och ansvarstagande. Det möjliggör uppsikt och bedömning av hela värdekedjan för att säkra bra arbetsvillkor genom hela processen.

VÅRA

Kriterer

Vi ser också till att våra leverantörer är certifierade enligt SA8000,

som är en standard för socialt ansvarstagande arbetsvillkor.

Att följa Amforis arbetssätt är en annan viktig faktor som vi fokuserar på
för att säkerställa att våra leverantörer följer bästa hållbarhetspraxis.

VÅRA

Kriterier

Vi undviker att samarbeta med leverantörer och länder som inte lever upp till våra höga standarder enligt GRI och EPI. Dessutom ställer vi särskilt höga krav på leverantörer som arbetar i länder med hög risk. Det inkluderar att kräva omfattande dokumentation, strategier och extra kontroller för att säkra att inga mänskliga rättigheter kränks och att ingen miljöförstöring sker i produktionsprocessen.

Hållbart fokus

Vi väljer våra leverantörer noggrant och använder tydliga hållbarhets- och socialt ansvarskriterier för att skapa en hållbar värdekedja. Vi fokuserar på trygga arbetsvillkor och etiskt företagande som kärnan i vår verksamhet.

Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen. Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!