Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-4 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Butik

I våra butiker vill vi vara din guide och hjälpande hand. Vi har valt att markera de mest hållbara valen med våra gröna pilar och svarar gärna på dina frågor, så du enkelt vet vad du kan leta efter när du vill tänka mer hållbart när du handlar.

Hur fungerar pilarna?

Pilarna symboliserar vårt engagemang för en mer ansvarsfull konsumtion och fungerar som din guide till produkter som uppfyller höga hållbarhetsstandarder. Genom att använda våra gröna pilar pekar vi ut våra mest hållbara produkter. Ett exempel på sådana produkter är våra rustikljus i 100% stearin. 


För att du som kund ska känna dig trygg med våra bättre val arbetar i i största möjliga utsträckning med certifiering genom tredjepartsaktörer som får intyga att vi lever upp till deras ambitiösa miljö, klimat och hälsokrav. För att vi ska kännas ännu mer trovärdiga samarbetar vi även med pålitliga aktörer, som FSC och Svanen, för att intyga hållbarheten i våra produkter - Läs mer om våra märkningar här.

Märkning i butik

Genom att lyfta fram och berätta om kriterier som återvunna material, tillverkningsländer och förbättrade tillverkningsmetoder vill vi hjälpa dig som kund att fatta kloka beslut när du köper inredningsdetaljer. För de produkter där materialvalet är avgörande för hållbarheten, framhäver vi specifika attribut såsom "återvunnen plast", "FSC-märkt© papper" och "fri från palmolja".

Upp upp upp!

Lagerhaus, inredningskedjan från Göteborg erbjuder inspirerande, prisvärda och noggrant utvalda fest- och inredningsdetaljer. Genom våra ledord "We create Happy Moments" vill Lagerhaus med vårt sortiment bidra till ökad glädje i livets alla ögonblick. Vi erbjuder prisvärda och smarta produkter för hemmet och festenInredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter och festartiklar - allt som behövs för att skapa Happy Moments!