Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-3 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

HUR VI JOBBAR MED VÅRA

Förpackningar

Vi strävar efter att minimera vår påverkan på miljön genom att fokusera på mer hållbara förpackningslösningar.

HUR VI TÄNKER KRING

Våra förpackningar

Våra designers jobbar ständigt med att minska och förbättra våra förpackningar. Det kan innebära att vi antingen designar bort förpackningar helt, som exempelvis i våra etiketter och hangtags, eller undersöker möjligheten att förbättra dem genom användning av bättre material, såsom FSC-certifierat© papper.

Återanvändning

I våra pappersförpackningar använder vi FSC-certifierat© papper när vi kan. Det garanterar att materialet kommer från ansvarsfullt skötta skogar. De förpackningar vi själva designar är utformade för att vara återanvändbara, så du även kan använda produkterna längre. Vi har till exempel skapat återanvändningsbara förpackningar till våra girlanger, som gör att de kan hänga med år efter år.

Vad är en bra förpackning?

En lätt förpackning är att föredra framför tunga förpackningar och vi strävar därför efter att minska vikten i våra förpackningar. För att minska plastanvändningen fasar vi successivt ut plastförpackningar och väljer i stället papper eller andra material när det är möjligt.  


För att ytterligare minska vår miljöpåverkan vill vi använda förpackningar av återvunnet material, som återvunnet papper och plast. Vår målsättning är att minska mängden jungfrulig plast i förpackningar med 50%, och vi vill även utvärdera 100% av våra förpackningar enligt våra riktlinjer för förpackningar.  På så sätt siktar vi på att leva upp till våra ambitiösa förpackningsstrategi.

Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen. Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!