Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-4 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Lagerhaus Företag

Allt för ett Happy Business Place

Present till personalen

PRESENT TILL DINA ANSTÄLLDA!

Bli årets populäraste arbetsgivare!

Det är faktiskt roligare att ge än att få presenter - speciellt när man har hittat den perfekta gåvan! Men det är inte alltid det enklaste att faktiskt hitta just den presenten till sina anställda. Men oroa dig inte, vi har de bästa presenterna till dina medarbetare. Vill du komma i kontakt med oss? Du når oss enkelt via foretag@lagerhaus.se

LÄS MER
HAPPY FÖRETAG

Handla som företagskund

Checka ut som företagskund i kassan online så kan ni välja att betala med faktura. Har ni inte möjlighet att genomföra fakturaköpet via Klarna, kontakta oss gärna på foretag@lagerhaus.se med en beställningslista samt leverans- och fakturaadress så hjälper vi er. Fakturan skickas sedan i PDF-format. Som företagskund får ni alltid paketet skickat till företaget och slipper hämta ut det på ett postombud. Har ni några frågor eller funderingar om hur ni handlar som företagskund eller har inte detta mail hamnat hos rätt person? Kontakta oss på foretag@lagerhaus.se så hjälper vi dig!

Populära kategorier

Vill du komma i kontakt med oss? Du når oss enkelt här!

Upp upp upp!

Lagerhaus, inredningskedjan från Göteborg erbjuder inspirerande, prisvärda och noggrant utvalda fest- och inredningsdetaljer. Genom våra ledord "We create Happy Moments" vill Lagerhaus med vårt sortiment bidra till ökad glädje i livets alla ögonblick. Vi erbjuder prisvärda och smarta produkter för hemmet och festenInredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter och festartiklar - allt som behövs för att skapa Happy Moments!