Fri frakt över 399 kr - Leverans 2-3 arbetsdagar - Fri retur i butik

Filter

0

Filter

Företagsbeställningar

Företagskund

Som företagskund kan du välja mellan att betala med kort eller mot faktura.

Kortbetalning Du som har ett bank- eller kreditkort anslutet till Visa och Mastercard/Eurocard kan betala genom ditt kontokort. Kortbetalningar hanteras av vår samarbetspartner, Dibs Payment Services AB, för att garantera en snabb och säker betalning. Beloppet reserveras vid beställning men dras först när varan har skickats från vårt lager.

Faktura

Vi erbjuder fakturering i samarbete med Klarna AB. När du betalar med faktura behöver du aldrig uppge dina kortuppgifter och du betalar alltid efter att du har fått dina varor.

Fakturan skickas direkt från Klarna till den mailadress du angav vid beställningen och ska vara betald inom 14 dagar. Läs mer om villkoren kring Klarna Faktura här.

Vid fakturaköp levereras din beställning av säkerhetsskäl endast till en adress som är kopplad till ditt organisationsnummer hos Bolagsverket.

 

Företagspaket

Din företagsorder skickas 2-5 vardagar efter att beställningen är lagd och levereras till din dörr med Postnord Parcel före klockan 16.00. Under högsäsong eller populära kampanjer kan leveranstiden bli något längre. Ingen telefonavisering sker före leverans.

I tjänsten ingår ett leveransförsök. Finns ingen på plats skickas företagspaketet till närmsta utlämningsställe för avhämtning, förutsatt att det väger under 20 kg. Kollin med vikt mellan 20-35 kg lämnas på postterminal eller åkeri. Alternativt kan du som mottagare avtala om pris för ett nytt leveransförsök med Postnord.

Till vissa orter, i skärgård eller vid lantbrevbäring förlängs leveranstiden. Se mer om leveranstider till aktuell adress på Postnords hemsida, eller kontakt Kundservice.

Företagspaket levereras inte till boxadresser eller till privatpersoner/privatpersoners adresser, kontrollera därför att inmatad adress går till ditt företags leveransadress (gatuadress).

Fraktkostnad 99 kr.

Lagerhaus tillämpar inte delleveranser. Om en eller flera varor i beställningen inte kan levereras skickas de varor som kan levereras och restnoterade varor krediteras dig som kund. 

Upp upp upp!

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. Vi erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen. Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa happy moments!